Datum objave: 05.06.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani v sodelovanju z EIT Digital letos ponovno organizirajo poletno šolo s področja digitalnih tehnologij in podjetništva, tokrat v virtualni obliki, v terminu med 16. in 28. 8. 2020.

V sklopu poletne šole bodo skupine mednarodnih študentov raziskovale področje Digitalne Transformacije za povečanje urbane odpornosti (v angleščini: Digital Transformation for Urban Resilience). V obdobju dveh tednov bodo udeleženci poslušali priznane mednarodne strokovnjake s področja podjetništva in uporabe digitalnih tehnologij s potencialom za reševanje nekaterih največjih izzivov, s katerimi se soočajo mesta sedanjosti in prihodnosti. Delo na poletni šoli poteka v ekipah študentov, ki rešujejo konkretne izzive, ki jim jih postavijo podjetja in druge institucije iz Slovenije. Študenti jim svoje rešitve na koncu tudi predstavijo – te predstavitve za študente predstavljajo odlično zaposlitveno priložnost.

Vabimo vas, da si za več informacij ogledate spletno stran.  Prijave na poletno šolo lahko oddate najkasneje do nedelje, 7. 6. 2020 na tej povezavi (prosimo uporabite promocijsko kodo UniLjubljana SSC). 

Za študente iz več držav, vključno s Slovenijo in Hrvaško, je na voljo tudi finančna pomoč v obliki pokrivanja vseh stroškov udeležbe na poletni šoli.

Za dodatna vprašanja pošljite sporočilo na elektronski naslov: .