Datum objave: 08.10.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Začini si svojo študijsko in karierno pot s POPRom!

Z letošnjim študijskim letom smo Karierni centri UL naredili korak k digitalizaciji naših storitev in se z novo platformo, ki podpira naše aktivnosti za vas, postavili ob bok uglednim tujim univerzam (Oxford, St Andrews, King's College London in še mnoge druge).

Vzpostavili smo POPR - Portal Osebnega in Profesionalnega Razvoja.

Kaj to pomeni za vas? Pomeni, da smo poenostavili pregled in prijavo na naša svetovanja in dogodke (v kratkem pa bodo sledile tudi prijave na razpise za prosta delovna mesta in druge karierne priložnosti). Zdaj lahko na enem mestu dobite informacije o najbolj zanimivih kariernih priložnostih, izobraževanjih in povezovanjih s potencialnimi delodajalci. Vsa vaša dejavnost se zapisuje na portal, kar pomeni, da lahko do podatkov dostopate hitro, enostavno in pregledno.

Zakaj ti koristi prijava v POPR?

·         Prijaviš se na dogodke (predavanja, okrogle mize, delavnice), ki so za študente UL brezplačni in ti omogočajo nadgradnjo znanj in zaposlitvenih spretnosti,

·         dobiš dostop do pregleda študentskih del in prostih delovnih mest,

·         naročiš se na individualna svetovanja s kariernim svetovalcem,

·         povezuješ se s potencialnimi delodajalci,

·         beležiš svojo dejavnost in jo uporabiš v CVju.

Študenti se v POPR prijavite kar s svojo UL digitalno identiteto, ostali pa sledite registracijskemu postopku.

P.s.: Ker gre za licenčni portal, ki ga sicer uporabljajo tudi druge svetovne univerze (Oxford, St Andrews, King's College London in še mnoge druge), boste lahko naleteli na kakšno spregledano angleško besedo ali pa neroden sklon slovenske besede. Če opazite karkoli, se priporočamo, da nam to sporočite (posnetek zaslona!) na naš elektronski naslov .

 

Introducing POPR - Personal and Professional Development Portal

We are making a step towards the digitalization with a new technical addition this academic year – a new platform, where you can apply for events, book appointments with career adviser and search available vacancies. The platform is called POPR - Personal and Professional Development Portal and you can login simply by following the instructions below.

Foreign Students: Login with your digital identity

Enter POPR with your student digital identity of the University of Ljubljana, which you got with enrollment and you use it for different UL services.

You can download the digital identity on the ID portal page of the University of Ljubljana.

Erasmus Students: Login for Incoming students

Send us e-mail on with:

·         your name and surname,

·         your student digital identity of the University of Ljubljana (your university e-mail),

·         your student number.

 

We will send you password to enter POPR and you are ready to use it.

 

POPR_login