Datum objave: 05.11.2021

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani za študentke, študente s posebnimi potrebami razpisuje rekreativno vadbo plavanje. Vadba poteka vsako sredo, od 16.00 do 17.00 ure, na bazenu Fakultete za šport Univerze v Ljubljani (Gortanova 22).

Na rekreativno vadbo se študentke in študenti prijavite na elektronski naslov . Vadba bo potekala v manjši skupini pod vodstvom Kristine Žagar, diplomirane športne trenerke.

Kaj: rekreativna vadba Plavanje
Kdaj: sreda, od 16.00 do 17.00 ure
Kje: Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani, Gortanova 22, Ljubljana
Prijava: na e-naslov

Opomba: Na program bodo sprejeti samo študenti, študentke s posebnimi potrebami. Za vstop v objekt je treba izpolnjevati enega izmed pogojev PCT (samotestiranje za rekreacijo ne velja!).

O izvajalki: Kristina Žagar, diplomirana športna trenerka, izhaja iz plavanja, kjer se je v dobrih desetih letih dela in nabiranja izkušenj srečala z otroki, odraslimi, starostniki, invalidi in osebami s posebnimi potrebami. Dela kot kondicijska in plavalna trenerka v para-plavalni reprezentanci, skrbi za plavalno znanje rekreativnih triatloncev in deluje kot trenerka mlajših selekcij v vaterpolu.

Kontakt organizatorja:
Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost, ; M: 030 641 636

 

Rekreacija za študentke, študente s posebnimi potrebami