Datum objave: 11.11.2021

Kategorija: Aktualno na Univerzi

V okolju, v katerem gradite svojo znanstveno izkušnjo, se lahko zgodi, da ste sami v svojih razmišljanjih in iskanju poti. Zato je ključno, da poiščete mrežo posameznikov, ki vam lahko nudijo pomoč pri nadaljnjem razvoju kariere. Na ta način je pot do pridobljenih znanj in veščin bistveno lažja in hitrejša, kot če ste na njej sami. V Kariernih centrih UL smo v sodelovanju z Doktorsko šolo UL pripravili različne aktivnosti, ki pripomorejo k večji učinkovitosti v vašem akademskem, osebnem in poklicnem življenju. Izkoristite to priložnost in že sedaj načrtujte nadaljnji potek kariere.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na aktivnostih, ki so namenjene tako doktorskim študentom kot tudi študentom zaključnih letnikov, ki razmišljate o doktoratu, ali tistim, ki vas posamezne vsebine zanimajo. Na karierni poti za doktorske študente in študente (pdf) boste lahko okrepili svoje komunikacijske veščine in pisanje znanstvenih člankov, predstavitve, osebne veščine in sodelovanje z drugimi.

Prijavite se v POPR-u>>

Karierne potke so nova dejavnost za študente UL. Gre za predloge raznih aktivnosti, s katerimi vas želimo opozoriti na različne informacije, znanja in veščine za lažjo podporo pri uresničevanju interesov na različnih področjih. Karierne potke vam pomagajo osmisliti ponudbo aktivnosti Kariernih centrov UL in hkrati olajšajo prijavo na dogodke, ki jih ne smete zamuditi.

Izberete lahko med:

Nekatere potke se bodo začele malo kasneje, zato spremljajte najave v našem novičniku, na družbenih omrežjih in v POPRu.

Več o potkah si preberite tukaj >>

Kako delujejo karierne potke?

  1. Preverite, katere dejavnosti vas čakajo na posamezni poti.
  2. Izberite karierno pot.
  3. Vpišite se nanjo v POPRu.
  4. Izberite delavnice in se prijavite.

Kadarkoli med študijskim letom se lahko vpišete v poljubno število potk naenkrat. Če vas zanima samo ena aktivnost znotraj potke, vam ni treba »zakorakati« po določeni potki, saj so dogodki in aktivnosti na voljo tudi posamezno.

Imate vprašanje?

Pišite nam:

 

Karierna pot doktorskih študentk in študentov.png