Datum objave: 23.11.2021

Kategorija: Aktualno na Univerzi

ELIXIR Slovenija v sodelovanju z ELIXIR Norveška organizira dogodek: Data Management and Data Stewardship in Life Science. Tečaj bo potekal 9. decembra 2021 od 9:00 do 16:30 na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Gerbičeva ulica 60. O točni lokaciji (predavalnica) vas bomo obvestili, ko bo zaključen postopek registracije. Če zaradi stanja epidemije covida-19 tečaja ne bo mogoče izvesti v živo, ga bomo izvedli virtualno. Predavanja slovenskih predavateljev bodo potekala v živo v slovenščini (razen če izvedba v živo ne bo mogoča), predavatelj iz ELIXIR Norveška pa bo predaval v angleščini na daljavo preko video povezave. Prosimo, prinesite svoje prenosne računalnike.

Vsebina je namenjena raziskovalcem s področja ved o življenju, ki potrebujejo znanje s področja upravljanja s podatki ali načrt upravljanja s podatki v skladu z zahtevami raziskovalnih projektov, zakonodaje in odprte znanosti.

Udeležba je brezplačna, za registracijo je potrebno izpolniti registracijski obrazec. Več informacij o dogodku najdete v spletni učilnici ELIXIR-SI eLearning Platform (EeLP).

Prosimo, da morebitna vprašanja v zvezi s tečajem pošljete na e-naslov .

Število udeležencev je omejeno, kandidate bomo izbrali uravnoteženo po organizacijah. Izbrani kandidati bodo obveščeni po e-pošti. 

ELIXIR Slovenija