Datum objave: 15.09.2023

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Nagradni natečaj zaključnih nalog študentov Univerze v Ljubljani z uporabo ESRI programskih orodijUniverza v Ljubljani in podjetje GDi d. o. o., Ljubljana, sta pripravila nagradni natečaj za diplomske, magistrske ali doktorske naloge študentov članic univerze v Ljubljani z uporabo ESRI programskih orodij za študijsko leto 2022/2023.

Kriteriji za vključitev v izbor so:

  • pravočasno poslana prijavnica in zaključna naloga,
  • praktični prikaz uporabe programskih orodij ESRI v zaključni nalogi in
  • ocena zaključne naloge.

V prijavnici naj študent/kandidat napiše kratek povzetek diplome, iz katerega bo razvidno, kateri program ESRI je bil uporabljen, vsebina njegove uporabe in dosežen rezultat. Poleg prijavnice naj pošlje še zaključno nalogo v PDF ali ZIP formatu.

Prijave in diplome se zbirajo do vključno petka, 23. septembra 2023, na elektronskem naslovu: helpdesk@uni-lj.si. Velikost priponk za pošiljanje po e-pošti je omejena na 40 MB.

Strokovna komisija iz podjetja GDi d. o. o., Ljubljana, bo med prijavljenimi deli izbrala najboljše z vidika učinkovitosti ter aktualnosti uporabe programskih orodij ESRI.

Nagrada, ki bo podeljena pred koncem študijskega leta 2022/2023, je 1.000 evrov (bruto) za študenta, 500 evrov (bruto) za mentorja nagrajene zaključne naloge in objava povzetka diplomske naloge na spletni strani podjetja.

Podelitev priznanja za Naj zaključno delo za diplomanta in mentorja se izvede na vsakoletnem GDi dogodku, ki bo letos 28. 9. 2023.