Iskanje partnerjev iz Romunije za pripravo projekta za razpis FP7-KBBE-2007-2-4-02: Detecting contaminants in the food and feed chain (v svežem sadju in zelenjavi, mleku in mlečnih izdelkih, mesu in mesnih izdelkih, kruhu in pekovskih izdelkih)

Datum objave: 22.04.2007

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Podrobnosti v dokumentu PARTNER SEARCH !

V primeru, da vas sodelovanje zanima, se povežite z ga. Mihaly Cozmuta Anco, kot je navedeno v pripeti datoteki. Vljudno vas prosimo, da sporočilo posredujete tudi drugim raziskovalcem, ki bi jih sodelovanje utegnilo zanimati.

Slovenska nacionalna kontaktna oseba (NCP), pri kateri lahko dobite informacije za 2. prioritetno področje (BIO: food, agriculture and fisheries, and biotechnology) 7. Okvirnega programa je dr. Marija Škerlj.

V primeru, da tudi sami pripravljate projekte za razpise 7. OP in iščete partnerje v drugih državah, lahko pri tem poskuša pomagati ter preko mreže NCPjev in projekta TrainNetFuture posreduje vaš 'partner search' v druge države. V tem primeru vas vabimo, da izpolnite obrazec PARTNER SEARCH from Slovenia in ga pošljete dr. Mariji Škerlj () ali gospe Marti Šabec Paradiž ().