Danes, 6.11.2007, se je pričelo tekmovanje za najboljši poslovni načrt 2007, ki ga tretjič zapored organizirajo Ljubljanski univerzitetni inkubator, Tehnološki park Ljubljana in Center za razvoj malega gospodarstva z Mestno občino Ljubljana.

Datum objave: 06.11.2007

Kategorija: Aktualno na Univerzi


V okviru tekmovanja za najboljši poslovni načrt 2007 bodo izvedli sedem praktičnih podjetniških delavnic, na osnovi katerih bodo udeleženci pripravili oz. izpopolnili poslovne načrte. Na delavnicah bodo strokovnjaki s področja podjetništva, financ, prava govorili o prepoznavanju obetavne podjetniške ideje, pravnih vidikih v podjetništvu, izdelavi analize trga in načrta trženja, varstvu intelektualne lastnine, ekonomiki poslovanja podjetja in finančnih projekcijah, pridobivanju finančnih virov in uspešnem vodenju podjetja. Delavnice bodo potekale do konca novembra in se bodo zaključile z oddajo poslovnih načrtov na natečaj za najboljši poslovni načrt.

Trije najboljši poslovni načrti bodo nagrajeni z denarnimi nagradami, namenjenimi za uresničitev poslovnega načrta v skupni vrednosti 6250 evrov (prvo mesto 3000 evrov, drugo mesto 2000 evrov in tretje mesto 1250 evrov), ki jih bo izplačal Tehnološki park Ljubljana. Razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad bo predvidoma 12. decembra na Univerzi v Ljubljani na tematski konferenvi SKIP2007.


Več informacij: