Datum objave: 18.11.2014

Kategorija: Prosta delovna mesta

OBJAVA PROSTEGA DELOVNEGA MESTA

FAKULTETA ZA UPRAVO

Razpisujemo prosto delovno mesto J035067 Tehnični delavec V-I (v Službi za informatiko) (M/Ž)

Delovno mesto se razpisuje za polni delovni čas, za določen čas enega leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Poskusno delo traja 2 meseca.

Pogoji za opravljanje dela: srednja strokovna izobrazba računalniške ali tehnične smeri;
1 leto delovnih izkušenj, znanje angleškega jezika.

Funkcionalna znanja in ostale zahteve: komunikativnost, samoiniciativnost, organizacijske sposobnosti, inovativnost; potrebna tehnična znanja.

Delovne naloge bodo predvsem: nameščanje in vzdrževanje strojne in programske opreme (aplikativne in sistemske); izvajanje nabave računalniške opreme; vodenje evidence strojne in programske opreme ter evidence porabe materiala; pomoč uporabnikom - zaposlenim in študentom (odpravljanje napak, svetovanje/usposabljanje); Spremljanje novosti na področju informacijske tehnologije.

Prednost bodo imeli kandidati/ke s poznavanjem Microsoftovih operacijskih sistemov in strežniških produktov, z vsaj osnovnim poznavanjem mrežne infrastrukture, poznavanjem sistemov za e-izobraževanje ter z veseljem do dela z obdelavo video in foto materiala.

Kandidati/ke prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev za zaposlitev na prostem delovnem mestu (dokazilo o izobrazbi, potrdila o udeležbi na funkcionalnih izobraževanjih, priporočila itd.) oddajo po elektronski pošti na naslov: ,  do vključno 26. 11. 2014.