Datum objave: 20.01.2021

Kategorija: Prosta delovna mesta

JAVNA OBJAVA PROSTEGA DELOVNEGA MESTA

Univerza v Ljubljani spodbuja enakost spolov pri zaposlovanju in delu.

Članica: UL Fakulteta za upravo, Gosarjeva 5, Ljubljana, www.fu.uni-lj.si

Delovno mesto: Samostojni strokovni delavec VII/1 (v Službi za informatiko) – M/Ž


V našo delovno sredino vabimo sodelavca/ko, ki je komunikativen/na, natančen/na, si zna organizirati delo in biti pri delu samostojen/na.

1. Čas zaposlitve: nedoločen čas, s polnim delovnim časom, poskusno delo traja 3 mesece.

2. Pogoji za opravljanje dela:

Zahtevana izobrazba (stopnja in smer): specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnji), visokošolska izobrazba(prejšnja), visokošolska strokovna izobrazba ali visokošolska univerzitetna izobrazba družboslovne smeri - zaželeno izobrazba s področja informatike in računalništva;

Funkcionalna znanja in ostale zahteve: izkušnje z delom z Microsoftovimi operacijskimi sistemi in strežniškimi produkti, aktivnim imenikom uporabnikov; poznavanje mrežne infrastrukture; tekoče znanje slovenskega in zelo dobro znanje angleškega jezika; eno leto delovnih izkušenj.

3. Delo, ki ga bo opravljal/a izbrani/a kandidat/ka: načrtovanje, postavitev in vzdrževanje strežniške infrastrukture, samostojno ali v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki; načrtovanje, postavitev in vzdrževanje mrežne infrastrukture, samostojno ali v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki; načrtovanje, postavitev in vzdrževanje navidezne (virtualne) strežniške in omrežne infrastrukture, samostojno ali v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki; sodelovanje pri vzdrževanju varnosti omrežja in podatkov; izbira in nabava strojne in programske računalniške opreme; vodenje tehničnega nadzora nad računalniško strojno in programsko računalniško opremo; vodenje evidence strojne in programske opreme; nameščanje programskih paketov na računalniško opremo; pomoč uporabnikom ter v primeru napak, zastojev ali nujnih intervencij, obveščanje nadrejenih in vzdrževalne službe o okvarah.

4. Prijavo pošljite na el. naslov in ji priložite življenjepis z opisom dosedanjih delovnih izkušenj, dokazila o izobrazbi in seznam funkcionalnih znanj.

5. Rok za prijavo je do vključno 4. 2. 2021.

6. Kontaktna oseba: Mateja D. Murgelj; el. naslov: , tel. št.: 01 5805 560.