Datum objave: 19.02.2021

Kategorija: Prosta delovna mesta

JAVNA OBJAVA PROSTEGA DELOVNEGA MESTA

Članica: UL Fakulteta za upravo, Gosarjeva 5, Ljubljana, www.fu.uni-lj.si

Delovno mesto: Samostojni strokovni delavec VII/1 (v Službi za informatiko) – M/Ž

V našo delovno sredino vabimo sodelavca/ko, ki je komunikativen/na, natančen/na, si zna organizirati delo in biti pri delu samostojen/na.
Čas zaposlitve: nedoločen čas, s polnim delovnim časom, poskusno delo traja 3 mesece.
Plača: delovno mesto je uvrščeno v 30. plačni razred (osnovni), kar pomeni 1.373,40 € bruto.

1. Pogoji za opravljanje dela

Zahtevana izobrazba (stopnja in smer): specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnji) ali visokošolska izobrazba (prejšnja) ali visokošolska strokovna izobrazba ali visokošolska univerzitetna izobrazba (raven izobrazbe 6(6/2)) družboslovne smeri - zaželena izobrazba s področja informatike in računalništva.

Funkcionalna znanja in ostale zahteve: izkušnje z delom z Microsoftovimi operacijskimi sistemi in strežniškimi produkti, poznavanje mrežne infrastrukture; tekoče znanje slovenskega in zelo dobro znanje angleškega jezika; eno leto delovnih izkušenj.

Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo praktične izkušnje z administracijo v okoljih: Aktivni imenik, DNS, GPO, Sharepoint, Exchange. Dobrodošla so tudi druga znanja, npr. poznavanje osnov Adobe Photoshopa.

2. Delo, ki ga bo opravljal/a izbrani/a kandidat/ka: načrtovanje, postavitev in vzdrževanje strežniške infrastrukture, v sodelovanju z vodjem; načrtovanje, postavitev in vzdrževanje mrežne infrastrukture, samostojno ali v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki; načrtovanje, postavitev in vzdrževanje navidezne (virtualne Hyper-V) strežniške in omrežne infrastrukture, v sodelovanju z vodjem; sodelovanje pri vzdrževanju varnosti omrežja in podatkov; izbira in nabava strojne in programske računalniške opreme; vodenje tehničnega nadzora nad računalniško strojno in programsko računalniško opremo; vodenje evidence strojne in programske opreme; nameščanje programskih paketov na računalniško opremo; pomoč uporabnikom ter v primeru napak, zastojev ali nujnih intervencij, obveščanje nadrejenih in vzdrževalne službe o okvarah.

3. Prijavo pošljite na el. naslov in ji priložite življenjepis z opisom dosedanjih delovnih izkušenj, dokazila o izobrazbi in seznam funkcionalnih znanj.

Univerza v Ljubljani spodbuja enakost spolov pri zaposlovanju in delu.

4. Rok za prijavo je do vključno 10. 3. 2021.

5. Kontaktna oseba: Mateja D. Murgelj; el. naslov: , tel. št.: 01 5805 560.