Skoči na vsebino

Doktorska šola

Aktualno

 

VABLJENI K PRIJAVI NA RAZPIS ZA VPIS V DOKTORSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME ZA ŠTUDIJSKO LETO 2022/2023 

 

  

 • Predstavitev FULBRIGHTOVIH ŠTIPENDIJ - 24. maj 2022.
   

 • Vabljeni na izobraževanje Upravljanje s podatki in deljenje podatkov preko repozitorijev nacionalne infrastrukture odprtega dostopa, ki ga v ponedeljek, 23. maja 2022, ob 10. uri preko videokonferenčnega sistema MS Teams organizira slovensko predstavništvo NI4OS-Europe v sodelovanju z Univerzo v Mariboru. Več informacij in registracija na dogodek: https://events.ni4os.eu/event/68/.
    

 • Univerza v Ljubljani bo v sodelovanju s strokovno spletno revijo Alternator in zavodom Muzej in galerije mesta Ljubljana organizirala mednarodno konferenco z naslovom »REINVENTING SCIENCE COMMUNICATION? CHALLENGES FOR THE POST-TRUTH ERA«, ki bo potekala 13. – 14. oktobra 2022 v Ljubljani. K sodelovanju so prijazno vabljeni vsi raziskovalci in raziskovalke, pedagogi in pedagoginje, ter magistrski in doktorski študenti in študentke Univerze v Ljubljani. Več informacij.


 • Virtualni kongres doktorandov biomedicine in zdravstva Univerze na Reki "Znanost in mi" bo potekal 19. - 20. maja 2022. Več informacij (hrvaščinaangleščina)
   

 • Univerza v Ljubljani je članica konzorcija 19 univerz Venice International University (VIU), ki ima sedež v Benetkah in ponuja možnosti za izmenjavo študentom vseh stopenj in smeri ter številne programe poletnih šol, intenzivne tematske seminarje, mednarodno akademijo za doktorske študente, pripravništvo v podjetjih v Italiji oz. na članicah konzorcija. Aktualne informacije.


 • P R O G R A M    E R A S M U S +

 • K A R I E R N A   P O T

  Vabimo vas, da se podate na karierno pot za doktorske študente in študente, na kateri boste lahko okrepili svoje komunikacijske veščine in pisanje znanstvenih člankov, predstavitve, osebne veščine in sodelovanje z drugimi. Pridružite se nam na aktivnostih, ki so namenjene tako doktorskim študentom kot tudi študentom zaključnih letnikov, ki razmišljate o doktoratu, ali tistim študentom, ki vas zanimajo tovrstne vsebine. Prijavite se v POPR-u>> 
  potka