Karierni center Univerze v Ljubljani zagotavlja bodočim študentom, študentom in diplomantom celostno podporo pri študijskem in kariernem odločanju. Študentom svetujemo pri načrtovanju kariere in pomagamo graditi njihove zaposlitvene kompetence že v času študija, našim diplomantom pa skušamo olajšati prehod v prvo zaposlitev.

V našem centru nas lahko obiščete od torka do četrtka, vendar je za individualno svetovanje potrebna najava po elektronski pošti: Tudi za vprašanja smo vam na voljo prek iste elektronske pošte in na telefonski številki: 01/ 2443 732 . 

Svetovalnica Kariernega centra Univerze v Ljubljani se nahaja v prostorih uprave Univerze v Ljubljani, na Kongresnem trgu 12 v Ljubljani.

 


Prikaži večji zemljevid

 

 

Slika univerze Karierni center delno financira Evropska Unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru operativnega programa razvoja človeških virov 2007 – 2013, razvojna prioriteta 3. »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja« prednostna usmeritev 3.3 »Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva«.