Skupinsko delo za aktivnejši študij

Date: 18.05.2018
Time: 08:30

Location: Univerza v Ljubljani Filozofska Fakulteta
Ubication: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, Ljubljana


   VISOKOŠOLSKE UČITELJ/ICE VABIMO NA:

SKUPINSKO DELO ZA AKTIVNEJŠI ŠTUDIJ

DELAVNICA ZA VISOKOŠOLSKE UČITELJE/ICE UNIVERZE V LJUBLJANI

IZVAJALKA: izr. prof. dr. Melita Puklek Levpušček  (Center za pedagoško izobraževanje, Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, Ljubljana)

TERMIN: 18.5.2018 od 8.30 do 15.30

TRAJANJE: 8 ur

LOKACIJA: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, Ljubljana

Udeleženci bodo spoznali načine učinkovitega organiziranja skupinskega dela, skupinsko dinamiko ter različne oblike skupinskega dela s študenti, ki jih bodo tudi preizkusili. Spoznali bodo načine ocenjevanja skupinskega dela ter reflektirali lastno prakso na področju uporabe različnih oblik dela s študenti. Delavnica bo poleg krajših predavanj vključevala tudi razpravo z udeleženci in simulacije različnih oblik skupinskega dela.

 

Udeleženci boste za udeležbo prejeli potrdilo o udeležbi. Delavnica bo potekala v okviru Programa usposabljanja za kulturo kakovosti UL.

ZA DODATNE INFORMACIJE pišite na e-naslov  .

Mesta za prijavo na delavnico so zapolnjena.

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostopanje uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled.

 

Rok za prijavo je zapolnitve prostih mest. Zaradi interaktivnosti delavnice je število udeležencev omejeno na 18. Udeležba je brezplačna, prijavijo se lahko zaposleni na Univerzi v Ljubljani. Vljudno vabljeni!