Datum objave: 07.11.2018

Kategorija: Novice CUŠ


Športno društvo Olimpiki je neprofitna humanitarna organizacija, ki deluje od februarja 2014. Namen in cilj organizacije je pomoč socialno ogroženim otrokom, zato vse od ustanovitve dalje pomagajo Mladinskemu domu Malči Beličeve, v katerem v celodnevni ali celoletni oskrbi živijo otroci zaradi neugodnih družinskih razmer. 
 
V času delovanja so  uspešno pripravili štirinajst nepozabnih, odmevnih humanitarnih  dogodkov/ prireditev po Sloveniji, na katerih so s pomočjo izvrstnih športnikov, glasbenikov, novinarjev, strokovnjakov in dobrih ljudi zbirali sredstva, s katerimi so pomagali številnim otrokom širom Slovenije.  
 
Sedaj pripravljajo prvi mednarodni in obenem najobsežnejši humanitarni projekt do sedaj: dobrodelno hokejsko tekmo med legendami slovenskega in ruskega hokeja, ki se bo odvila v prihodnjem letu. Ugledni ekipi slovenskih hokejistov se bodo pridružili odlični ruski hokejisti, poleg spektakularne tekme pa bodo pripravili tudi bogat kulturni program. Humanitarni dogodek bo potekal pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja, zbrana sredstva pa bodo namenjena otrokom, nadarjenim športnikom iz različnih slovenskih klubov, ki si zaradi socialne stiske ne morejo privoščiti nakupa opreme ali plačila rednih in izrednih treningov ter priprav.  V nadaljevanju objavljamo povabilo organizatorjev:
 
Drage študentke, dragi študenti, 
 
v športnem društvu Olimpiki vas toplo vabimo, da se nam pridružite pri pripravah in izvedbi tega enkratnega športnega dogodka. Veseli bomo vaše podpore in pomoči pri organizaciji, povezovanju in dobrodošli ste vsi, ki si želite pridobiti pomembne izkušnje na področju organizacije humanitarnih in športnih dogodkov, odnosov z javnostmi in državnimi institucijami, prijav na razpise in ostalih dejavnosti, povezanih s tem dogodkom in delovanjem same organizacije. Vaša pomoč bi bila dragocena in nadvse dobrodošla - pomembno je le to, da ste komunikativni, ustvarjalni in dobrosrčni navdušenci. Za sodelovanje se prijavite po elektronski pošti na naslov
.  
 
Na povezavi tukaj  si lahko preberete osnutek prireditve in o nas na naši spletni strani:
www.olimpiki.si.
 
Veselimo se vaših dragocenih idej in mladostne energije! 
 
Prisrčen pozdrav, 
 
Nataša Olimpiki  predsednica   
     

olimpiki