Datum objave: 11.01.2019

Kategorija: Novice COD

Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost, objavlja natečaj #100xulaktiven na omrežju Instagram. Z natečajem spodbujamo vključitev študentov v obštudijske dejavnosti, ki krepijo posameznikove kompetence. Vse študente spodbujamo, da s fotografijo zabeležite svoje udejstvovanje na področju obštudijske dejavnosti. Na slavnostnem gala plesu ob 100 letnici univerze bo 5. 12. 2019 rektor podelil priznanja in praktične nagrade vsem tistim, ki boste do 1. 12. 2019 100 krat obštudijsko aktivni.


Študenti Univerze v Ljubljani lahko sodelujete tako, da:

  • Sledite Centru za obštudijsko dejavnost na Instagramu.
  • Se vključite v obštudijsko dejavnost*: delavnice, seminarji, dogodki članic, kariernih centrov, Centra za obštudijsko dejavnost, študentskih društev in zvez idr.,
  • Zabeležite svojo prisotnost s fotografijo, pri čemer upoštevajte zasebnost ostalih udeležencev.
  • Objavite fotografijo na Instagramu in dodate oznako #100xulaktiven ter številko slike, npr: #1.
  • Fotografije lahko objavite do vključno nedelje, 1. 12. 2019.

Nagrade za #100xulaktivne:

  • Priznanje rektorja Univerze v Ljubljani za udejstvovanje na področju obštudijske dejavnosti 
  • Nagradni paket, ki vsebuje: Univerzitetni pulover s kapuco, rokovnik in dežnik, nahrbtnik vrečko in prenosno baterijo za polnjenje mobilnih telefonov


Pravila in splošni pogoji natečaja

V natečaju lahko sodelujejo študenti in študentke z veljavnim študentskim statusom na Univerzi v Ljubljani in odprtim profilom na omrežju Instagram. Upoštevali bomo vse fotografije, ki bodo jasno prikazale udeležbo na dogodku in bodo objavljene pod oznako #100xulaktiven med 10. 1. 2019 in 1. 1.12.2019. Univerza v Ljubljani si pridružuje pravico, da preveri obstoj posameznega dogodka.

Pravila in splošni pogoji Instagram natečaj #100xulaktiven so objavljena tukaj.
Za vse dodatne informacije o natečaju nam pišite na .

Ta nagradni natečaj ni na noben način sponzoriran ali promoviran s strani Instagram, niti ni povezan z Instagramom.

* Obštudijska dejavnost je dejavnost na področju športa, kariere, umetnosti, kulture, prostovoljstva, dobrodelnosti, varovanja zdravja in okolja in drugih raziskav, projektov, ki niso del obveznih sestavin študijskih programov. Upoštevane bodo vse dejavnosti, izvedene na fakultetah, in akademijah Univerze v Ljubljani, Kariernih centrih Univerze v Ljubljani in Centru za obštudijsko dejavnost, študentskem svetu in študentskih organizacijah članic, študentskih društvih idr. organizacijah, kamor se lahko študenti obštudijsko vključijo za pridobitev dodatnih znanj in kompetenc.
 

100xulnatečaj banner