Datum objave: 22.03.2021

Kategorija: Novice COD

Na enem mestu zbrane vse informacije, ki jih rabiš za uspešno prijavo na (virtualne) dogodke  Center za obštudijsko dejavnost  preko prijavnega portala POPR

 

popr

Kako se prijavim na virtualne dogodke Centra za obštudijsko dejavnost preko portala POPR?

 1. Obišči spletno mesto https://popr.uni-lj.si/
 2. Klikni na zavihek "Študenti/"Students", vpiši se s svojo študentsko identiteto (primer ab1234@uni-lj.si in geslom, ki je enako tistemu, s katero dostopaš do svojega VIS/ŠIS).
 3. Dogodek poišči tako, da v prvi vrstici pod logotipom POPR klikneš na "Iskanje", nato "Dogodki". Dogodek poiščeš v polju "Hitro iskanje" na podlagi ključnih besed (npr. pilates, stand up).
 4. Izberi želeni dogodek in se prijavi nanj s klikom na rdeče polje "Prijavite se zdaj".
 5. Link do dogodka prejmete v potrditvenem mailu in v opomniku dan pred dogodkom.
 6. Kaj če potrditvenega maila na dobiš? Mail je avtomatsko nastavljen na tvoj študentski mail, vendar ga lahko spremeniš na tistega, ki ga dnevno spremljaš (https://popr.uni-lj.si/ - Moj profil - Kontaktni podatki - Uredi - Naprej - Shrani).
 7. Če se dogodka ne morete udeležiti, se od njega odjavite in tako prepustite mesto ostalim na čakalni listi.
 8. Če imate težave s prijavo, nam pišite na Facebook stran,  Center za obštudijsko dejavnost  ali cod@uni-lj.si ali nas pokličite na 030 641 648.

Kaj je POPR?

Prijavni portal osebnega in profesionalnega razvoja (POPR) je vstopno in povezovalno mesto za študente, ki ti ponuja široko paleto možnosti.

 • Prijaviš se na dogodke, s katerimi boš nadgradili svoja znanja in veščine.
 • Poiščeš študentsko delo in pregledaš ponudbo prostih delovnih mest ter drugih kariernih priložnosti.
 • Naročiš se na individualno svetovanje.
 • Pridobiš informacije o potencialnih delodajalcih.
 • Dostop do zgodovine udeležbe na različnih dejavnostih, ki ti je kadar koli na voljo in jo lahko uporabiš pri pisanju CVja ali pri različnih prijavah.

Vsebino informacij in pogostost prejemanja e-obvestil si lahko prilagodiš sam v svojem profilu. Prav tako ti svetujemo, da si v svojem spremeniš svoj email za obveščanje iz privzetega, v takega, ki ga pogosto uporabljaš, saj boš na ta naslov prejel_a povezave za dostop do dogodkov in druge pomembne informacije.

 

Portal združuje informacije in dogodke, ki potekajo v organizaciji:


  Kaj vse še omogoča portal POPR preveri na povezavi https://kc.uni-lj.si/.../pog.../pogoji-uporabe-popr-studenti