Datum objave: 22.03.2021

Kategorija: Novice COD

Smeh je univerzalni jezik, ki nam odpira pot do vseh ljudi. V povprečju se odrasli zasmejemo 15-krat na dan, otroci od 300- do 400-krat. Že 15 minut intenzivnega smeha na dan je dovolj, da naši možgani dobijo več kisika, da se tvori več serotonina (hormona sreče). Smeh:

  • Sprosti naše telo
  • Zniža raven stresnih hormonov in vpliva na dvig odpornosti
  • Sprosti endrofine
  • Izboljša razpoloženje

Zato se poskusite čim večkrat nasmejati od srca in iskreno. Vzemite si čas in se nam v sredo, 24.3.2021 ob 20.00 pridružite na zoom Stand up show z Gašperjem Bergantom in Maticem Kokošarjem. Pričakujemo polno mero smeha in dobre volje.

Prijava: https://popr.uni-lj.si.

standup

 

O dogodku

Gašper znan kot oseba, ki s svojim Zgornjesavinjsko narečjem in s specifičnim humorjem podira meje sprejemljivega. Nekaj časa je bil študent arhitekture, zakaj le nekaj časa bo povedal sam. Matic Kokošar je študent, ki rad pove dogodivščine iz študentskih domov Rožni Dolini. Rad poroča o ljubezenskih dogodivščinah iz Študentskih domov, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru. Sploh lahko kdo bolje od Gašperja in Matica skozi šalo predstavi PRISTNO ŠTUDENTSKO življenje?

Stand up komika, ki sta študentsko življenje zajemala s polno žlico, najbolje vesta kaj študij pomeni v najširšem pomenu besede. Stand up show, ki ga enostavno ne moreš zamuditi!

KDAJ: sreda, 24.3.2021 ob 20.00 uri
KJE: zoom
PRIJAVA:
https://popr.uni-lj.si/.

Kontakt in več informacij: , M: 030 641 648 (Ivanka)