Datum objave: 23.12.2021

Kategorija: Novice COD

sejem obštudijske

Na prvem Sejmu obštudijske dejavnosti se je študentkam in študentom predstavilo 29 organizacij, društev, skupin in/ali projektov, ki v svoje dejavnosti vključujejo študente, ne glede na strokovno področje študija. Priložnosti za vključitev na obštudijska področja kulture, kariere, projektov, športa, ekologije, psihologije, zdravja, podjetništva, izmenjav in praktičnih izkušenj v tujini, prostovoljstva in izobraževanj, je spremljalo kar sto sodelujočih. 


Seznam sodelujočih organizacij in njihove predstavitve:

 Vabljeni k ogledu predstavitev organizacij:

 Zahtevana stran/sekcija vsebuje elemente, ki za delovanje potrebujejo uporabnikovo soglasje za shranjevanje piškotkov (vdelane youtube, facebook video vsebine...).

 S predstavitvijo organizacij na sejmu je zaživel tudi natečaj #100xulaktiven, katerega namen je čim večja vključenost študentk, študentov v obštudijske dejavnosti, ki omogočajo:

  • pridobitev in okrepitev dodatnih znanj in kompetenc,
  • razširitev mreže poznanstev,
  • pridobitev delovnih izkušenj in praktičnega znanja,
  •  spoznavanje in razvijanje interesnih področij posameznika.

Študentke, študenti, ki bodo 100-krat obštudijsko aktivni v obdobju od 21. 12. 2021 do 21. 11. 2022, bodo na gala univerzitetnem plesu prejeli priznanje rektorja Univerze v Ljubljani in praktične univerzitetne nagrade. Več.

100x