Sezonski športno- rekreativni program

Alpsko smučanje

Opis vsebine sezonskega športno- rekreativnega programa

Študentje bodo preko programa osvojili praktično znanje smučanja. Program je primeren tako za začetnike kot tudi za študente z dobrim smučarskim predznanjem.

Oprema

Smučarska oprema: smuči, smučarski čevlji, smučarske palice, smučarska oblačila, smučarska čelada.

Trajanje sezonskega športno- rekreativnega programa

Odvisno od vremenskih razmer. V primeru slabih vremenskih razmer program odpade. O morebitni odpovedi boste prijavljeni študentje obveščeni po elektronski pošti.

Opombe

Sezonski športno-rekreativni programi so financirani s strani Univerze v Ljubljani in so za študente Univerze v Ljubljani brezplačni. Udeležba na sezonskem športno-rekreativnem programu je na lastno odgovornost.

Prijavite se preko prijavnega obrazca, ki bo odprt do četrtka do 14h. Program poteka le v primeru, da je dovolj prijavljenih, o čemer boste obveščeni v četrtek do 16h. 

Študentje na smučišče pridete sami, prevoz ni organiziran. Zbor študentov je pri glavni blagajni na spodnji postaji sedežnice med 18.30 in 19. uro. Za udeležbo v programu je obvezno predložiti veljavno študentsko izkaznico Univerze v Ljubljani. Študentje pri izvajalcu programa prevzamete kartonček, s katerim lahko na blagajni smučišča kupite vstopnico po subvencionirani ceni (11 €). Kavcija za uporabo smučarske vozovnice je 2 € (ob vračilu vozovnice dobite vrnjeno).

 

 

nazaj na seznam