Vsi programi so za študente Univerze v Ljubljani brezplačni in potekajo v Univerzitetni športni dvorani Rožna dolina (Svetčeva 11) in vzporedno preko spleta.

PRIJAVA:   

Preko prijavnega sistema POPR: https://popr.uni-lj.si/ Vse o prijavnem sistemu izveš na povezavi: http://www.uni-lj.si/.../aktualno/novice/2021032209192749/

Vadbe so brezplačne in so namenjene vsem študentom Univerze v Ljubljani. 

Vstop v dvorano je možen ob izpolnjevanju enega od PCT pogojev: 

  1. potrdilo o prebolelosti covida-19
  2. potrdilo o cepljenju
  3. potrdilo o negativnem testu

V vseh prostorih dvorane je obvezna uporaba zaščitne maske (razen na vadbi). Priporočamo redno razkuževanje rok.

Ob vstopu v dvorano imejte s seboj študentsko izkaznico in osebni dokument ter čisto športno opremo ter brisačo. Preverite HIŠNI RED UNIVERZITETNE ŠPORTNE DVORANE.

Dobrodošli – čim večkrat! 

Spremljajte nas na socialnih omrežjih, kjer redno objavljamo program dnevne rekreacije:

Predstavitev vodenih vadb Centra za obštudijsko dejavnost: 

Zahtevana stran/sekcija vsebuje elemente, ki za delovanje potrebujejo uporabnikovo soglasje za shranjevanje piškotkov (vdelane youtube, facebook video vsebine...).

Avtor: Mitja Kramar

 

Za udeležbo na razpisanih športno-rekreativnih programih je potrebno primerno zdravstveno stanje. Udeleženci sami odgovarjate za primerno zdravstveno stanje oziroma morebitne škodne primere.   

Udeleženci se udeležujete športno-rekreativnih programov na lastno odgovornost. Udeleženci s prijavo na posamezne športno-rekreativne programe soglašate, da se vaši osebni podatki uporabljajo, obdelujejo in hranijo za potrebe delovanja Univerze v Ljubljani. S prijavo na program dovoljujete fotografiranje in objavo fotografij za potrebe promocije storitev Centra za obštudijsko dejavnost.  

Vaše osebne podatke bomo obravnavali v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov) in drugo veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.