Datum objave: 16.08.2016

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Za vse, ki se želite prijaviti na mednarodni dogodek Falling Walls Lab 2016, imate čas še do zgodnje jeseni, in sicer do ponedeljka, 5. septembra 2016. Dogodek bo potekal v četrtek, 22. septembra 2016, na Univerzi v Ljubljani.

Dogodek izkazuje nov pristop v predstavljanju prebojnih raziskovalnih del, poslovnih načrtov, inovativnih projektov in idej mladih. K sodelovanju vabimo inovativne študente, raziskovalce, podjetnike in vse, ki vam odkrivanje novosti predstavlja izziv.

Izbrani kandidati boste ideje, za katere verjamete, da imajo potencial za spremembe na znanstvenem, gospodarskem področju ali v širšem družbenem okolju, predstavili v angleškem jeziku v samo treh minutah.

Tri zmagovalne ideje bo izbrala komisija vrhunskih znanstvenikov, inovatorjev in poslovnežev. Najboljše tri ideje bodo denarno nagrajene. Zmagovalec bo prejel 300 evrov, drugouvrščeni 200 evrov, tretjeuvrščeni pa 100 evrov. Zmagovalcu pokrijemo tudi stroške udeležbe odmevnega finalnega mednarodnega dogodka, ki bo potekal v Berlinu, 8. in 9. novembra 2016.

Pogoji sodelovanja:

  • ni minilo več kot 10 let od datuma zaključka 1. stopnje študija oziroma visokošolske izobrazbe dosežene po študijskem programu, sprejetem v RS pred 11. junijem 2004 ALI
  • ni minilo več kot 7 let od datuma zaključka 2. stopnje študija oziroma univerzitetne izobrazbe dosežene po študijskem programu, sprejetem v RS pred 11. junijem 2004 ALI
  • ni minilo več kot 5 let od datuma zaključka doktorskega študija.

Več o finalnem mednarodnem dogodku na spletni strani FALLING WALLS.
Več o prijavi in pravilih sodelovanja najdete na: http://www.falling-walls.com/lab/apply in v  priponki.

Spremljate nas lahko tudi preko Facebook strani Falling Walls Lab Ljubljana.

Rok za prijavo je ponedeljek, 5. september 2016.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na: .

Dobrodošli v Falling Walls Lab Ljubljana, kjer bomo podirali zidove!

Prijave na FALLING WALLS LAB LJUBLJANA še do 5. septembra 2016