Datum objave: 16.07.2018

Kategorija: Aktualno na Univerzi

V ponedeljek, 1. oktobra 2018, bomo na Kongresnem trgu v Ljubljani tradicionalno sprejeli bruce Univerze v Ljubljani na super družabnem dogodku Pozdrav brucem 2018. Prismojeni profesorji bluesa, Matter in AMN bodo študente in še posebej bruce Univerze v Ljubljani pospremili v novo študijsko leto, ki ga bo uradno odprl rektor prof. dr. Igor Papič. Od začetka do konca dogodka bo z nami tudi Radio Študent.

Tradicionalni Pozdrav brucem, ki ga vsako leto pripravimo na Kongresnem trgu v Ljubljani, bo postregel še s predstavitvijo obštudijskih dejavnosti članic Univerze v Ljubljani, partnerji dogodka bodo dogajanje popestrili s spremljevalnim programom, kulturne organizacije pa imajo posebej za bruce pripravljene brezplačne vstopnice za paleto dogodkov; od predstav in razstav do koncertov. 

Program:

  • 16.00-17.00 Prismojeni profesorji bluesa
  • 17.00-17.30 Uradni del odprtja študijskega leta - zbrane bodo nagovorili predsednica Študentskega sveta Univerze Ljubljana Laura Koudela, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič
  • 17.30-20.00 Matter, AMN, DJ

Nastopila bosta tudi Akademski pevski zbor Tone Tomšič in Kvintet saksofonov Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani (UL AG). Študent UL AG Leon Firšt bo posebej za Pozdrav brucem 2018 pripravil posebno skladbo.

Fotografije z lanskoletnega dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Vse podrobnosti o letošnji prireditvi lahko spremljate tudi na naših družbenih omrežjih:

fb @unilj 
 

ist @uni_lj

 

 

Po Pozdravu brucem vabljeni še na veliki brezplačni koncert v Študentski kampus (Pivovarniška ulica 6, Ljubljana), kjer vas bodo zabavali BQL, Lačni Franz in Crvena jabuka.


 *Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. V primeru napovedanih padavin bo dogodek odpadel. Obvestilo bo v primeru odpovedi dogodka objavljeno na spletni strani www.uni-lj.si, večer pred dogodkom.