Datum objave: 06.09.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Vabimo vas na tradicionalni dogodek Pozdrav brucem Univerze v Ljubljani, ki bo v torek, 1. oktobra 2019, na Kongresnem trgu v Ljubljani. Dogodek, katerega organizacijo je letos v večjem delu prevzel Študentski svet Univerze v Ljubljani, se bo začel ob 16. uri in bo trajal predvidoma do 21. ure.

Osrednji oder bodo tako zavzeli nadarjeni študenti, ki poleg študija razvijajo tudi druge talente – glasbene, športne, plesne, trenerske. Za še bolj svež in zabaven začetek študijskega leta, bodo stand-up komiki na humoren način predstavili študentsko življenje. Ves čas trajanja dogodka bodo bruci na stojnicah lahko bolje spoznavali 23 fakultet in 3 akademije Univerze v Ljubljani, s poudarkom na razvoju Univerze in njenih članic skozi zgodovino. Druženje na Kongresnem trgu bo zaključila glasbena skupina Jackson, zabava pa se bo ob 21h nadaljevala na Študentskem kampusu.

Uradni del z odprtjem novega študijskega leta se bo začel ob 17. uri, ko bodo bruce pozdravili dekani fakultet in akademij Univerze v Ljubljani, prorektorji, glavni tajnik, predsednik Upravnega odbora, predsednica Študentskega sveta, župan Mestne občine Ljubljana, minister za izobraževanje, znanost in šport ter rektor Univerze v Ljubljani, ki bo slavnostno odprl novo študijsko leto.

Vabimo vas, da se dogodka udeležite.

Pozdrav brucem 2019