Datum objave: 17.10.2019

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Naša življenja zaznamujejo nešteta srečanja z ljudmi, ki bodisi z nami stopajo večji del življenjske poti bodisi le del njih. Skozi pripovedi ljudi spoznavamo nove svetove, hkrati pa v njih iščemo sebe. Pogovori nam odpirajo nova obzorja, nove teme in nam ponujajo možnost, da s sogovornico_kom najdemo tiste skupne točke, ki se lahko kažejo v skupnih zanimanjih, idejah ali pa v povsem nečem tretjem.

Različne oblike komunikacije so del vsakega odnosa med tutorko_jem in tutorandom, profesorico_jem in študenti_kami in ostalimi, ki so na različne načine vpeti v študentove študijske poti. Pri svojem študiju ali delu se srečujemo z različnimi zgodbami in pripovedmi ljudi; nekaterim zgodbam smo naklonjeni, spet drugim malo manj.

Da bi tako študentje kot zaposleni na UL spoznali kar se da veliko zgodb, vas Karierni centri Univerze v Ljubljani vabijo, da se jim pridružite na dogodku Kaj pa je tvoja zgodba? Razumevanje in sprejemanje različnosti, ki bo 24. oktobra na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Rok za prijave je 23. oktober. Udeležili se boste lahko:

  • okrogle mizeSpodbujanje pozitivne klime do LGBTQ+ oseb na Univerzi v Ljubljani (15.00 – 16.30) in
  • žive knjižnice z naslovom Srečaj se z mano (16.00 – 19.00).

Več informacij o dogodku najdete tukaj.

 

Kaj pa je tvoja zgodba