Datum objave: 16.09.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Letošnji Pozdrav brucem bo zaradi epidemioloških razmer potekal nekoliko drugače, kljub temu pa bomo poskrbeli, da bomo pospremili brucke in bruce ter starejše kolege v novo študijsko leto na zabaven in poučen način.

Študentke in študenti se bodo letos v varnem zavetju spleta spoznali med seboj, z Univerzo v Ljubljani, njenimi 26 članicami, učitelji, strokovnimi sodelavci … S 1. oktobrom bosta zaživeli posebna spletna stran in aplikacija v slovenskem in angleškem jeziku, ki bosta na voljo celotno študijsko leto. 

Na interaktivni spletni strani se bodo predstavile posamezne članice Univerze v Ljubljani (3 umetniške akademije in 23 fakultet), študentke in študente pa bodo skozi video vsebine pozdravili dekani in dekanje ter jih v novo študijsko leto pospremili s posebnim nagovorom. Postavili bomo »virtualne stojnice« oziroma zavihke, na katerih se bodo predstavile tudi druge s študijem povezane dejavnosti.

Za spletno stran pripravljamo tudi posebne vsebine, ki bodo študentke in študente opremile z uporabnimi znanji in veščinami vsake izmed 26 članic. Tako bomo letošnjim bruckam in brucem pripravili prav poseben začete študijske leta in dobrodošlico na Univerzi v Ljubljani.

Vabljeni k spremljanju Instagram profilov @studentskisvetul in @uni_lj za več informacij o Pozdravu brucem 2020.
 

Pozdrav brucem 2020 v interaktivni spletni izvedbi