Datum objave: 17.09.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

UNI.MINDS je edinstven spletni festival, ki povezuje največji slovenski univerzi in gospodarstvo. Potekal bo od 5. do 24. novembra na spletu. Da bo naša prihodnost zdrava, pametna in trajnostna, se nam pridružite in skupaj bomo zgradili boljši svet.

Zahtevana stran/sekcija vsebuje elemente, ki za delovanje potrebujejo uporabnikovo soglasje za shranjevanje piškotkov (vdelane youtube, facebook video vsebine...).

23 spletnih srečanj, 100+ govorcev iz akademske sfere in gospodarstva, 2 univerzi, 1 spletna platforma za povezovanje in mreženje z bodočimi poslovnimi partnerji. Festival organizirata Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani in Služba za prenos tehnologij in znanja Univerze v Mariboru. Glavni partner festivala je Novartis Slovenia. Novartis bo 10. novembra gostil svoj Drugi dan za raziskovalce pod okriljem festivala UNI.MINDS. Za več informacij si oglejte UNI.MINDS program.

Spoznali boste evropske in svetovne razvojne trende, dejavnosti in kompetence obeh univerz ter dobre prakse sodelovanja med akademskim svetom in industrijo. Fakultete pa bodo za podjetja organizirale tudi brezplačne delavnice za pridobitev novih spretnosti in znanj.

Registrirajte se zdaj in si zagotovite brezplačno vstopnico. Število udeležencev je omejeno.

Festival sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.