Datum objave: 13.11.2020

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Univerza v Warwicku bo od 23. do 27. novembra 2020 gostila drugi teden zveze EUTOPIA. Sodelovalo bo vseh šest partnerskih univerz, poleg Univerze v Ljubljani še organizatorica dogodka, Univerza v Warwicku ter Univerza CY Cergy Paris, Univerza Vrije v Bruslju, Univerza v Göteborgu in Univerza Pompeu Fabra v Barceloni. Dogodek se bo v celoti odvijal preko spleta, zato lepo vabljeni, da se nam pridružite iz kar udobja svojega doma.

EUTOPIA teden vsakih šest mesecev poveže ključne akterje – študente, raziskovalce, strokovnjake za posamezna področja in strateške partnerje – iz celotne mreže evropske zveze. Univerza v Warwicku organizira številne spletne dogodke, ki bodo ponudili edinstveno znanje ter omogočili pomembne razprave o temah, ki danes vplivajo na družbo.

Kaj se bo dogajalo?

Program vključuje vrsto delavnic, razprav in odprtih forumov, med katerimi lahko izbirate. K sodelovanju v pomembnih aktualnih razpravah v zvezi z visokim šolstvom in širšim globalnim okvirom delovanja so povabili tudi številne ugledne govorce, kot sta Themis Christophidou (Generalna direktorica Evropske komisije za izobraževanje, mladino, šport in kulturo) in Martin Reeves (Izvršni direktor mestnega sveta Coventry).

Med tednom se bodo odvijale tudi neformalne mrežne prireditve, vključno s spletnim 'Pub kvizom', kjer se lahko srečate s kolegi in preizkusite svoje znanje. Za zabavo skozi ves teden se lahko pridružite tudi našim igram in dogodkom Warwick Esports.

Vsa srečanja bodo na voljo na spletu, vendar bodite ob pregledu programa pozorni, saj so nekateri dogodki odprti le za povabljeno osebje. Brez skrbi, mnogi dogodki so odprti za vse, nekateri pa bodo omejeni glede števila sodelujočih – zato pohitite s prijavami in si zagotovite mesto na dogodkih, ki vas zanimajo.

 

Drugi teden EUTOPIA