Datum objave: 03.05.2021

Kategorija: Aktualno na Univerzi

Univerza v Ljubljani (UL) bo iz Inovacijskega sklada UL že drugo leto zapored sofinancirala perspektivne inovativne projekte v višini do 25.000 evrov in jim pomagala do višje stopnje tehnološke pripravljenosti. Razpis bo na voljo od 1. junija.

Zahtevana stran/sekcija vsebuje elemente, ki za delovanje potrebujejo uporabnikovo soglasje za shranjevanje piškotkov (vdelane youtube, facebook video vsebine...).

Univerza v Ljubljani (UL) je vzpostavila Inovacijski sklad, da olajša komercializacijo tehnologij. Z njim omogoča ekipam, ki na UL razvijajo inovativne rešitve, da te približajo višjim stopnjam tehnološke pripravljenosti in s tem tudi industrijskim partnerjem oz. trgu.

Sredstva Inovacijskega sklada UL bodo izbranim projektom dodeljena prek razpisa, ki se odpre 1. junija 2021, rok za prijavo bo 20. avgust. Skupni proračun sklada znaša 70.000 evrov, posamezen projekt bo lahko prejel med 5.000 in 25.000 evrov. Informacije razpisu in prijavi bodo dostopne 1. junija na spletni strani Pisarne za prenos znanja Univerze v Ljubljani.

Inovacijski sklad UL je namenjen vsem, ki raziskujete in inovirate, ki imate tehnologijo ali rešitev za že identificirane izzive, a vam manjka korak ali dva, da jo pripeljete bližje uresničitvi, trgu, družbi. Prijavite lahko tehnološke in netehnološke projekte, ki jim do sklenitve licenčne/prodajne pogodbe, pogodbe o skupnem razvoju ali prijave na večji razpis za preverbo koncepta manjka:

  • študija izvedljivosti ali,
  • raziskava trga ali,
  • delujoči prototip ali,
  • potrditev delovanja tehnologije v industrijskem/kliničnem okolju ali,
  • vzpostavitev odnosov z relevantnimi podjetji.

Z inovacijskim skladom UL poganjamo inovacije. Izkoristite sredstva, ki so na razpolago za nadaljnji razvoj vaših tehnologij in rešitev.

Za več informacij stopite v stik s Pisarno za prenos znanja.

 

Inovacijski sklad Univerze v Ljubljani 2