Datum dogodka: do

Lokacija dogodka: Podjetje NIL, Baragova ulica 5, Ljubljana

Oznaka dogodka

  • Karierni centri

V torek, 14. maja 2024 ob 13. uri sem nam pridruži na obisku podjetje Nil in izvedel_a boš, s kakšnimi izzivi se srečujejo inženirji in inženirke v podjetju ter katere tehnologije uporabljajo pri svojem delu.

Po uvodu, kjer boš izvedel_a, s kakšnimi izzivi se srečujejo inženirji in inženirke v podjetju ter katere tehnologije uporabljajo pri svojem delu, te bomo popeljali na »križarjenje« po njihovih prostorih. Na poti boš spoznal_a NIL-ove študente/študentke, ki bodo iz prve roke predstavili izkušnje z delom v podjetju. S predstavnico kadrovske službe pa se bomo lahko pogovorili o možnostih in priložnostih za študentsko delo v podjetju.

Program:

  • Predstavitev oddelkov, dela in konkretnih primerov
  • Ogled podatkovnega centra in varnostno-operativnega centra
  • Pogovor z NIL-ovimi študenti in študentkami ter predstavnico kadrovske službe

 

NIL je mednarodno uveljavljen ponudnik naprednih rešitev in storitev s področij podatkovnih centrov, omrežij, računalništva v oblaku, tehnologij za sodelovanje in kibernetske varnosti za srednja in velika podjetja zasebnem in javnem sektorju. Svojim strankam povečujemo vrednost poslovanja s svetovalnimi storitvami, storitvami upravljanja, sistemsko integracijo in izobraževanji.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989, danes pa smo z rešitvami in lokalnimi predstavniki prisotni po vsem svetu. NIL danes zaposluje več kot 200 strokovnjakov/strokovnjakinj in je del danske skupine Conscia Holding A/S.