Skoči na vsebino

Doktorska šola

Zagovori doktorskih disertacij
Arhiv zagovorov doktorskih disertacij

Doktorska šola > Zagovori doktorskih disertacij > Arhiv zagovorov doktorskih disertacij > Zagovor doktorske disertacije (Bergant Loboda)

Zagovor doktorske disertacije (Bergant Loboda)

Datum: 29.09.2021
Ura: 12:00:00

Univerza v Ljubljani Fakulteta za farmacijo

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo (UL FFA) obvešča, da bo KAJA BERGANT LOBODA, mag. farm., zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom:

 

»Načrtovanje in optimizacija katalitičnih zaviralcev človeške DNA topoizomeraze IIα kot potencialnih protirakavih učinkovin«

 

Javni zagovor bo v sredo, 29. 9. 2021, ob 12. uri, v predavalnici PD na UL FFA.

 

Osebe, starejše od 15 let, ki bodo prisotne na zagovoru, morajo na podlagi veljavnih predpisov, izpolnjevati pogoj PCT (prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja).

Vsi, ki bi se želeli zagovora udeležiti, nam sporočite  vaše ime in priimek najkasneje 48 ur pred dogodkom na e-naslov: . UL FFA bo osebne podatke prisotnih oseb na zagovoru (ime, priimek), hranila še 14 dni po izvedbi zagovora, za potrebe obvladovanja in preprečevanja bolezni Covid-19, nato bodo izbrisani. Osebe prisotne na zagovoru morajo s seboj imeti dokazilo o izpolnjevanju PCT pogoja in osebni dokument za identifikacijo.