SMUL

Člani in članice SMUL

VČLANITEV V SMUL

Na Univerzi v Ljubljani si prizadevamo za vzpostavitev stikov in povezovanje med člani in članicami SMUL ter članicami Univerze v Ljubljani (3 akademije in 23 fakultet). Tudi v prihodnje načrtujemo vključevanje članov in članic SMUL v aktivnosti doktorske šole, doktorske komisije, raziskovalne projekte, gostovanja ter ocenjevanje internih prijav v okviru Razvojnega sklada UL. Okrepiti želimo tudi vključevanje in povezovanje na področju umetnosti ter skupaj z vami organizirati umetniško razstavo, predstavo, koncert ipd. Prav tako si želimo, da bi člani in članice SMUL gostili študente in predavatelje UL ter s svojimi predlogi v čim večji meri sami vplivali na delovanje SMUL. Sodelovanje članov in članic SMUL v aktivnostih UL bomo spodbujali s povračilom stroškov za pot in bivanje.

Povezovanje gotovo prinaša pozitivne učinke vsem vpletenim, zato vabljeni, da se vključite v SMUL. Članstvo je brezplačno in ne predvideva nikakršnih obveznosti, ki jih posamezni član sam ne bi želel. Člani SMUL so slovenski znanstveniki, profesorji in druge ugledne osebnosti, ki delujejo v akademskem, raziskovalnem in razvojnem okolju v tujini in so povezani z Univerzo v Ljubljani. Včlanite se preprosto tako, da izpolnite prijavnico na tej povezavi.

 

Registracija

( če še nimate uporabniškega imena in gesla)


da ne
da ne
Soglašam, da Univerza v Ljubljani uporabi (obdeluje) moje osebne podatke navedene v prijavnici, za namen obveščanja o dogodkih SMUL, zaposlitvenih priložnostih, promocijskih in drugih dogodkih ter za potrebe anket, ki se navezujejo na življenjski stil ali delovanje članov SMUL.
ne

1 - 3 =