Datum dogodka: do

Lokacija dogodka: Cluj-Napoci, Romunija

Oznaka dogodka

  • Priložnosti za študente
  • EUTOPIA
  • Študij

Uživate v reševanju izzivov? Želite preživeti nekaj dni v Transilvaniji in izvedeti več o trajnosti in modelih krožnega gospodarstva, varnosti na spletu za mala in srednja podjetja, umetni inteligenci in ekonomiki zdravstva?

Študentke in študente prve ali druge stopnje vseh študijskih smeri UL vabimo k prijavi na dogodek Izzivi inovacij za študente, ki bo od 15. do 19. aprila 2024 potekal na Univerzi Babeș-Bolyai v Cluj-Napoca v Romuniji. Dogodek bo potekal v obliki hekatona, v katerega bodo vključena lokalna in državna podjetja ter podjetja iz regije Cluj-Napoca. Srečanje bo namenjeno obravnavanju tem trajnosti in modelov krožnega gospodarstva, varnosti na spletu, umetni inteligenci in ekonomiki zdravstva. Predhodno znanje ali izkušnje o določeni temi ali sektorju nista potrebna. 

Udeležba na dogodku je brezplačna, osmim izbranim študentom bomo krili stroške prevoza in namestitve. Ne zamudite priložnosti za uresničevanje svojih idej, raziskovanje inovativnih priložnosti in povezovanje s študenti z desetih EUTOPIA univerz!

Če želite biti del te izkušnje, do 25. marca 2024 do 8.00 pošljite svoj življenjepis in motivacijsko pismo v angleščini (skupaj s prilogami iz razpisa) na naslov eutopia.student@uni-lj.si