Oznaka:

  • Obštudijske dejavnosti

Datum objave:

Študentke in študenti, diplomantke in diplomanti, zaposlene in zaposleni Univerze v Ljubljani, vabljeni, da se nam pridružite na 5. Teku od faksa od faksa, ki bo v torek, 9. aprila 2024, ob 17.00. V rekreativnem tempu lahko pretečete 5, 10 ali 15 km dolge trase, ki vodijo mimo 25 fakultet in akademij Univerze v Ljubljani. Startnine ni, vsi sodelujoče in sodelujoči prejmejo tudi spominsko majico.

Začetek teka je študentskem naselju Rožna dolina (med študentskimi domovi in Univerzitetno športno dvorano Rožna dolina). 

Prijave se odprejo 20. marca ob 20.00 - na tej povezavi. Število mest je omejeno.

Program: 

16.00–16.45: prevzem majic

16.45–16.55: skupinsko ogrevanje in fotografiranje

16.55–17.00: razvrstitev po skupinah (glede na dolžino in čas teka)

17.00– štart skupin in pozdravni nagovor rektorja, prof. dr. Gregorja Majdiča

18.00– osvežitev

Sodelujoče in sodelujoči bodo lahko tekli na treh različno dolgih trasah: 

Trasa 5 km: Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina - Biotehniška fakulteta - Veterinarska fakulteta - Fakulteta za matematiko in fiziko - Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo - Fakulteta za elektrotehniko - Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina.

Trasa 10 km: Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina – Akademija za likovno umetnost in oblikovanje – Akademija za glasbo - Rektorat UL - Pravna fakulteta - Teološka fakulteta - Medicinska fakulteta - Fakulteta za šport - Zdravstvena fakulteta - Fakulteta za arhitekturo - Filozofska fakulteta - Fakulteta za strojništvo - Fakulteta za farmacijo – Akademija za gledališče, radio, film in televizijo - Naravoslovnotehniška fakulteta – Fakulteta za elektrotehniko - Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina.    

Trasa 15 km: Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina – Biotehniška fakulteta - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo – Fakulteta za računalništvo in informatiko – Fakulteta za socialno delo – Pedagoška fakulteta – Ekonomska fakulteta – Fakulteta za upravo – Fakulteta za družbene vede – Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina

Kontakt in več informacij: Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani, cod@uni-lj.si, M: 030 641 648

Dogodek bo fotografiran. Fotografije bodo objavljene na spletem mestu in družbenih omrežjih Univerze v Ljubljani, Centra za obštudijsko dejavnost UL in Študentskega doma Ljubljana.

Organizatorja dogodka sta Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani in Študentski dom Ljubljana.