1. Poslovno poročilo rektorja 2015

Odmevi leta 2015
Oktober

Bruci Univerze v Ljubljani so preplavili  Kongresni  trg.
Bruci Univerze v Ljubljani so preplavili Kongresni trg.

Organizirali smo slavnostno akademijo ob sedemdeseti obletnici delovanja Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani. V okviru dogodka smo nekdanjim dekanom Akademije podelili posebna priznanja v zahvalo za vodenje akademije. Ob tej priložnosti smo odprli tudi razstavo Zakladi likovne zbirke, ki je bila več mesecev na ogled v prostorih rektorata Univerze v Ljubljani.

Nova generacija brucev Univerze v Ljubljani je v okviru tradicionalne prireditve Pozdrav brucem 2015 slovesno vstopila v študijsko leto 2015/2016. Pred sedežem Univerze se je odvijal pester družabni program z atraktivnimi predstavitvami vseh 26 fakultet in akademij Univerze v Ljubljani. 

Requested page/section contains elements that requires user consent to store cookies (embedeed youtube, facebook videos, etc.).

Univerza v Ljubljani se je uspešno predstavila na tradicionalnem Sejmu štipendij in visokega šolstva v Zagrebu in na Reki ter na osmem ZVONCE – Sejmu izobraževanja v Beogradu. Z vedno pogostejšo udeležbo na sejmih izobraževanja na Univerzi v Ljubljani krepimo mednarodno sodelovanje in akademsko mobilnost.