Datum dogodka: do

Lokacija dogodka: Dostop na spletu

Oznaka dogodka

  • Karierni centri

Pogovorili se bomo o tem na kakšen način podjetja izbirajo kader, kako se pripraviti na razgovor, na kaj paziti med razgovorom in kaj je potrebno narediti po razgovoru.

Se pripravljaš na razgovor? Veš kako poteka? Poznaš najpogostejša vprašanja, ki jih postavljajo delodajalci? In plača?  Kako se pogovarjati in kako se pogajati? V primeru, da imaš določene omejitve - kako jih predstaviš? Pridruži se nam in o razgovoru boš izvedel vse kar te zanima.

Kaj je to kar iščejo podjetja? Kaj je ta X faktor?Pogovorili se bomo o tem na kakšen način podjetja izbirajo kader, kako se pripraviti na razgovor, na kaj paziti med razgovorom in kaj je potrebno narediti po razgovoru. Sprehodili se bomo čez vrste razgovorov in se pogovorili o najpogostejših vprašanjih ter o tem kako pomemben je prvi vtis, če sploh. Kaj pa obleka? Je pomembna? In plačilo - kako se pogajati zanj? In če si študent / študentka z določenimi omejitvami? Kako to predstaviti?Se pripravljaš na razgovor? Veš kako poteka? Poznaš najpogostejša vprašanja, ki jih postavljajo delodajalci? In plača? V primeru, da imaš določene omejitve - kako jih predstaviš? Pridruži se nam in izvedel boš vse kar te zanima.