Datum dogodka: do

Lokacija dogodka: Dostop na spletu

Oznaka dogodka

  • Karierni centri

Predstavitev delodajalca Odvetniška pisarna WOLF THEISS – podružnica v Sloveniji in predstavitev Programa poletnih praks Wolf Theiss 2024.

Za kakšen program gre in kaj pridobim?Wolf Theiss je ena izmed vodilnih odvetniških pisarn na področju Srednje, Vzhodne in Jugovzhodne Evrope (SEE/CEE) s pisarnami v 13 državah te regije. Iščemo izjemne pravnike, ki bi se po končanem študiju pridružili naši ekipi, zato smo zasnovali program tritedenske prakse, ki bo potekala v juliju, avgustu in septembru 2024. Program udeležencem omogoča, da spoznajo potek dela v mednarodni odvetniški pisarni in izkusijo pravo tudi v praksi. Izbrani kandidati bodo dobili priložnost delati pod okriljem mentorja in na koncu prejeli tudi priporočilno pismo. Gre za plačano prakso, namenjeno ambicioznim študentkam in študentom z željo po pridobitvi delovnih izkušenj v odvetniškem poklicu, v vzpodbudnem in profesionalnem okolju.

Kakšen je postopek prijave?Postopek prijave je zelo preprost. Do 31. maja 2024 pošljite svoj življenjepis in motivacijsko pismo (v angleškem jeziku) na elektronski naslov my.career.ljubljana@wolftheiss.com. Po opravljenem izboru bomo stopili v stik z izbranimi kandidati.

Kje dobim več informacij?Več informacij o samem programu poletne prakse boste lahko dobili na virtualni predstavitvi, ki bo potekala v četrtek, 16. maja ob 11:30 preko MS Teams.

Join the meeting now

Meeting ID: 334 255 458 04

Passcode: wZVYS3

 

Veselimo se vaše prijave!