Oznaka:

  • Pisarna za prenos znanja
  • Raziskovanje

Datum objave:

Vabljeni na predstavitev sklada Vesna, ki bo potekala 8. 3. 2024, ob 12. uri, v predavalnici MMD* pritličja Fakultete za elektrotehniko UL.

Za udeležbo je potrebna prijava.

Sklad Vesna je prvi regionalni deeptech sklad, ki je namenjen spodbujanju razvoja in zagona znanstvenih in tehnoloških inovacij na področjih umetne inteligence, robotike, energetike, zdravstva, biomaterialov, kibernetske varnosti in številnih drugih področij (z izjemo medicinskih raziskav).  

Investirali bodo tako v inovacije v zgodnjih fazah (TRL3-4)  kot v podjetja, ki že vstopajo na trg. 

Predstavitev je namenjena raziskovalcem, pedagogom in študentom, ki razvijate prebojne inovacije in potrebujete podporo za nadaljnji razvoj. Na predstavitvi boste pridobili dragocene informacije o možnostih za financiranje in rast svojih inovativnih projektov. 

Program

12.00-12.10: Pozdravni nagovor - izr. prof. dr. Boštjan Batagelj, Prodekan za znanstveno-raziskovalno dejavnost, Fakulteta za elektrotehniko

12.10-12.20: Predstavitev Pisarne za prenos znanja - Urša Jerše, Vodja, Pisarna za prenos znanja UL

12.20-13.00: Predstavitev sklada Vesna: podpora na poti do globalnega trga - Dalibor Marjanović & Gregor Cuzak, Vesna Venture Capital

13.00-13.30: Q&A   

Ekipa sklada tesno sodeluje s Pisarno za prenos znanja UL. Za več informacij vabljeni, da preberete intervju s partnerico sklada, Nino Dremelj, lahko pa se obrnete tudi na gospodarstvo@uni-lj.si.

Vabljeni, da se nam pridružite in izveste več o možnostih, ki jih ponuja sklad Vesna! 

*V primeru večjega števila prijav bo dogodek potekal v predavalnici P2.