Oznaka:

  • Priložnosti za študente
  • Karierni centri

Datum objave:

Fakulteta za strojništvo UL in strokovna revija IRT3000, v sodelovanju z EIT Manufacturing Hub, Slovenija in s podporo Spirit Slovenija organizirata natečaj “Študentska ideja s poslovnim potencialom”. Na natečaj se lahko prijavi vsak študent ali ekipa študentov, ki ima(jo) idejo / inovacijo s poslovnim potencialom na področju novih izdelkov, zelenih tehnologij, digitalizacije, pametnih tovarn in industrijskih rešitev.

Vsi prijavljeni bodo imeli priložnost, da se v okviru natečaja spoznajo z osnovnimi načeli poslovanja. Spoznali bodo, kako zgleda model poslovanja in raziskava trga, kako oceniti stroške ter kakšna je najboljša komunikacija s kupci. Študent / študentski tim bodo deležni tudi neomejene podpore pri pripravi zaključnih predstavitev.

Predstavitev študentskih idej bo potekala v okviru konference IRT forum v Portorožu (10.-11. junija 2024). Prve tri najboljše inovacije bodo prejele bogate denarne nagrade, zmagovalna poslovna ideja pa tudi dodatno podporo pri vstopu na evropske platforme inovativnih idej.

Rok za prijavo: 10. maj 2024 (podaljšano do 24. maja 2024).

Prijavo se odda na povezavi.