Ste vedeli, da je več kot 5.500 alumnov pripravljenih pomagati na področju osebnega in profesionalnega razvoja?

Naša skupnost iz dneva v dan raste. Prav tako različne priložnosti za medsebojno sodelovanje in/ali izmenjavo informacij. Velik poudarek dajemo na obojestranski komunikaciji in sodelovanju, ki ne poteka le znotraj posameznih klubov alumnov, temveč na ravni vseh.

  • Ohranjanje stika z vašo fakulteto/akademijo. Vaša fakulteta/akademija vas bo obveščala o aktualnih dogodkih, novicah in strokovnih vsebinah.
  • Strokovna pomoč. Alumne lahko prosite za strokovno pomoč pri diplomski nalogi, iskanju zaposlitve ali za izmenjavo izkušenj. Nanje se lahko obrnete prek kratkega sporočila ali virtualnega srečanja. Tam so zato, da vam z veseljem pomagajo!
  • Zaposlitvene priložnosti. Na portalu so objavljena prosta delovna mesta za redne zaposlitve in razpisi za mlade raziskovalce.
  • Sodelovanje v programu mentorstva. Študenti se lahko povežete z mentorjem v okviru mentorskega programa Alumni za študente. Alumnom pa so na voljo tudi starejši alumni, s katerimi se lahko individualno dogovorite za različne oblike mentorstva.
  • Pregled ponudbe dodatnih izobraževanj in izpopolnjevanj. Nekateri klubi alumnov nudijo tudi različna strokovna in praktična izobraževanja, na katera se lahko prijavite.
  • Ugodnosti. Izkoristite različne ugodnosti, ki jih nudijo fakultete, akademije in partnerji UL. Med njimi so popusti za nakup strokovne literature, obisk športnih aktivnosti, gledališč, muzejev, naravnih znamenitosti, strokovnih izobraževanj ter brezplačen dostop do baz strokovne literature.

Če ste na UL zaključili vsaj eno stopnjo študija ali pa ga ravno zaključujete, vas vabimo k  vpisu na portalu alumniUL.