Oznaka:

  • Pisarna za prenos znanja
  • Raziskovanje

Datum objave:

Iščete način, kako bi svojo inovacijo lažje uresničili in približali trgu? Priložnost je tukaj – prijavite se na 5. razpis Inovacijskega sklada Univerze v Ljubljani.

S 1. junijem 2024 se je odprl 5. Razpis Inovacijskega sklada Univerze v Ljubljani, ki bo sofinanciral perspektivne inovativne projekte na področju prenosa znanja v višini do 25.000 €. Sklad je namenjen vsem raziskovalkam in raziskovalcem UL, ki potrebujejo dodatno spodbudo za realizacijo svojih inovativnih rešitev. S prejetimi sredstvi lahko dvignete stopnjo tehnološke pripravljenosti in se s tem približate tudi industrijskim partnerjem oz. trgu.

Prijave so odprte do 29. avgusta 2024. Skupni proračun sklada znaša 100.000 €, posamezen projekt pa lahko prejme med 5.000 in 25.000 €. Za vprašanja kontaktirajte Pisarno za prenos znanja UL na e-naslov: gospodarstvo@uni-lj.si

Zakaj se prijaviti?

Inovacijski sklad UL je namenjen vsem vam, ki raziskujete in inovirate. Vzpostavljen je z namenom lajšanja komercializacije tehnologij in omogočanja raziskovalcem, da svoje inovativne rešitve pripeljejo do višjih stopenj tehnološke pripravljenosti. Ne glede na to, ali potrebujete študijo izvedljivosti, raziskavo trga, delujoči prototip, potrditev delovanja tehnologije v industrijskem ali kliničnem okolju, ali vzpostavitev odnosov z relevantnimi podjetji – ta sklad je namenjen prav tem projektom!

Več informacij o razpisu Inovacijskega sklada najdete tukaj.