Odprt je razpis za Rektorjevo nagrado 2024. Rok za oddajo prijav je do 15. septembra 2024!

Rektorjeva nagrada UL

Iščemo najboljšo inovacijo Univerze v Ljubljani!

Rektorjeva nagrada za najboljšo inovacijo Univerze v Ljubljani je tradicionalno tekmovanje, ki že 13 let poteka v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem (LUI).

Prijava

Kaj je Rektorjeva nagrada UL?

Je odlična spodbuda za študente in zaposlene Univerze v Ljubljani, da s svojimi tehnološkimi in netehnološkimi inovacijami vstopijo na trg in idejo komercializirajo.

Tudi letos bo pod okriljem Rektorjeve nagrade potekala HUD kategorija, na katerem lahko sodelujejo študentke in študenti 1. in 2. stopnje, z idejami, rešitvami in inovacijami za izzive družbe.

Kako se prijaviti?

Spletni obrazec za prijavo na Rektorjevo nagrado UL 2024!

Imate dodatna vprašanja? Pišite na rok.spilar@lui.uni-lj.si ali pokličite na 01 620 34 82.

Časovnica Rektorjeve nagrade 2024

  • S 15. septembrom 2024 (23:59) se zaključi rok za oddajo prijav!
  • Med 16. septembrom in 14. oktobrom bodo potekale pripravljalne delavnice na temo: Oblikuj poslovno idejo, Kratka predstavitev (pitch), Zaščita intelektualne lastnine in Trening predstavitve ideje ter za udeležence HUD kategorije - delavnica iz področja družbenih inovacij.
  • Med 14. oktobrom in 18. oktobrom: izbor finalistov – predstavitev tekmovalcev pred ožjo strokovno komisijo.
  • Konec oktobra je predvidena predstavitev finalistov, razglasitev zmagovalcev in podelitev Rektorjeve nagrade za naj inovacijo na Univerzi v Ljubljani v obeh kategorijah in podkategoriji za HUD razpis!

Merila ocenjevanja si lahko ogledate tukaj.