Pozdrav brucem 2019

Datum: 01.10.2019
Ura: 16:00

Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kongresni trg


Bliža se 1. oktober in z njim začetek študijskega leta 2019/2020, ki ga zaznamuje stota obletnica Univerze v Ljubljani (UL). Za začetek jubilejnega 100. študijskega leta so organizacijo dogodka Pozdrav brucem 2019 prevzeli študenti pod okrilje Študentskega sveta UL. 

Na Pozdravu brucem bomo letos vse študente, zaposlene in druge obiskovalce popeljali skozi zgodovino UL in njenih 26-ih članic, predstavili različne, s študijem povezane dejavnosti in predstavili veliko možnosti za obštudijsko udejstvovanje. Študenti so pomemben del UL, zato bo dogodek namenjen predvsem njihovemu spoznavanju med seboj in predstavljanju različnih dejavnosti, s katerimi se lahko ukvarjajo v okviru UL, njenih članic in univerzitetnega mesta Ljubljana. 

Kot vsako leto se bomo ob 16. uri zbrali na Kongresnem trgu, kjer se bodo članice UL predstavile na stojnicah. Ob 17. uri bo uradna otvoritev študijskega leta. Rektor UL prof. dr. Igor Papič in dekani bodo pozdravili bruce in študente. Obeta se tudi veliko dobre glasbe in drugih zabavnih vsebin. Za zaključek dogodka in uraden pričetek novega študijskega leta pripravljamo prav posebno presenečenje za vse študente in prebivalce našega največjega univerzitetnega mesta. Več informacij bomo delili z vami skozi ves september na Instagram profilu @studentskisvetul, kjer bodo potekale tudi različne nagradne igre za bruce in študente.

Fotografije z lanskoletnega dogodka si lahko ogledate tukaj.