PEDAGOŠKA TRŽNICA 2020: SEDANJOST IN PRIHODNOST KOMBINIRANEGA UČENJA (BLENDED LEARNING) NA UNIVERZI V LJUBLJANI

Datum: 31.01.2020
Ura: 09:00

Kraj: Ljubljana
Lokacija: Fakulteta za upravo, Gosarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana


V goste smo povabili ga. Sandro Kučina Softić s Centra za e-učenje SRCE iz Zagreba, ki nam bo na primeru Centra SRCE predstavila institucionalne vidike študija na daljavo. V nadaljevanju bodo predstavljeni tudi primeri dobrih praks s področja kombiniranega učenja na UL FU in praktični primeri izvedenih pilotnih posodobitev v okviru projekta Digitalna UL. 

PROGRAM  

PRIJAVA

Rok za prijavo na dogodek: sreda, 29. 1. 2020.  

 

Prijava poteka preko Sharepoint-a in je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostop uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto). Če se vam ob prijavi pokaže obvestilo »Kritična napaka«, vklopite »Združljivostni pogled«. To naredite tako, da kliknete »Orodja« -> »Nastavitve združljivostnega pogleda« -> »Dodaj« (s čimer se »uni-lj.si« prestavi v spodnje okno, kjer so dodana spletna mesta za združljivostni pogled). Če imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članic.
 

Veselimo se srečanja z vami!

Dogodek poteka v okviru projekta »Digitalna UL – z inovativno uporabo IKT do odličnosti«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.