Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju

Datum: 31.05.2023
Ura: 14:00

Kraj: Ljubljana
Lokacija: Ljubljana, Livada 31


Študentke, študente in zaposlene vabimo na povezovalno-družabni dogodek Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju, ki bo potekalo v sredo, 31. maja 2023, od 14. uri na Ljubljanici. Tekmovanje je organizirano v sodelovanju s Kajak kanu klubom Ljubljana in poteka ob zaključku študijskega procesa, svetovnemu dnevu športa in ob 60-letnici športa na Univerzi v Ljubljani.

Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju

Pogoji za sodelovanje
Članice UL so vabljene k prijavi ekipe v sestavi 10 članic oziroma članov, ki imajo status študentke, študenta oziroma zaposlene, zaposlenega na članici UL. Na tekmovanju lahko sodelujejo vsi, brez predznanja in izkušenj. Posamezna fakulteta ali akademija lahko prijavi največ eno ekipo. V vsaki ekipi morajo biti vsaj 2 osebi nasprotnega spola.

V primeru, da posamezna fakulteta ali akademija ne more v celoti sestaviti ekipe, se lahko poveže z drugo članico UL ali organizatorjem dogodka (; M: 030 641 648). Enako velja za posameznice in posameznike, ki želijo sodelovati na dogodku, vendar nimajo ekipe.

Prijava
Prijavo članice UL na tekmovanje odda kontaktna oseba ekipe prek prijavnice, ki se nahaja na tem naslovu. Zadnji rok za prijavo je ponedeljek, 22. maj 2023.

Razpis tekmovanja Univerze v Ljubljani v velikem kanuju je objavljen na tem naslovu.
Datum: sreda, 31. maj 2023, 14:00
Lokacija dogodka: Ljubljana, Livada 31
Dolžina proge: 200 m

Tekmovanje in izbor zmagovalnih ekip
Tekmuje se po sistemu izpadanja. Rezultati predtekmovanja služijo za razvrstitev ekip v pare. V izločilne boje se uvrsti najhitrejših osem ekip. Najboljše tri ekipe prejmejo pokale, člani teh ekip pa medalje.

Program dogodka:
14.00 Sestanek vodij ekip z žrebanjem skupin ali parov
14.30 Uradna otvoritev dogodka
15.00 Začetek predtekmovanja oz. prvega dvoboja
16.00 Predviden začetek izločilnih bojev
17.30 Predviden zaključek tekmovanja s podelitvijo priznanj in druženjem

Vabljeni, da se dogodka udeležite tudi tisti, ki ne boste tekmovali, in z navijanjem pozdravite ekipe Univerze v Ljubljani. Po tekmovanju sledi druženje.

==============================================================

Organizator: Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost. Kontakt: , 030 641 648.