[M_oder] Maruša Sirk: Ali lahko mistične izkušnje s psihedeliki vplivajo na vsakodnevno doživljanje oseb?

Datum: 21.11.2023
Ura: 18:00

Kraj: Mestni muzej Ljubljana

Na Univerzi v Ljubljani skupaj z MGML (Muzej in galerije mesta Ljubljane) mlade spodbujamo in jim nudimo podporo pri razvijanju veščin učinkovite komunikacije znanstvenih dognanj. Omogočamo jim, da te v poljudnoznanstvenemu predavanju širšemu občinstvu predstavijo na M_odru. Naš skupni cilj je, da so na predstavitvi sproščeni in samozavestni ter da svoja odkritja z lahkoto predstavijo na zanimiv in navdušujoč način. 21. novembra 2023 ob 18.00 bo na M_odru v Mestnem muzeju Ljubljana svojo magistrsko nalogo z naslovom Ali lahko mistične izkušnje s psihedeliki vplivajo na vsakodnevno doživljanje oseb?predstavila Maruša Sirk.

Maruša Sirk se navdušuje nad zapletenimi vprašanji o človekovi duševnosti, trenutno je študentka kognitivne znanosti na oddelku za psihologijo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. V magistrski nalogi se je posvetila raziskovanju vsakodnevnega doživljanja po mističnih izkušnjah s psihedeliki.

V torek, 21. novembra 2023 ob 18.00 bo na M_odru odgovarjala na vprašanja kot so kaj so mistične izkušnje? Ali lahko psihedeliki vodijo do mističnih izkušenj? Kakšen je pomen tovrstnih izkušenj za vsakodnevno življenje oseb? Ali (in kako) se po tovrstnih izkušnjah spremeni doživljanje? 

Vljudno vabljeni!

Predavanje je brezplačno. Prosimo, da svoje mesto rezervirate na .

Več o njeni predstavitvi lahko preberete na tej povezavi.

marusa-sirk_m_oder_fb_1.jpg