UČINKOVITO DELOVANJE SKUPIN - usposabljanje

Datum: 30.01.2014
Kraj: Univerza v Ljubljani

VABILO NA USPOSABLJANJE UČINKOVITO DELOVANJE SKUPIN

Na Univerzi v Ljubljani se zaposleni na različnih ravneh in v različnih oblikah srečujemo z delom z ljudmi, na primer izobražujemo, mentoriramo študente, delujemo v timih, koordiniramo naloge, vodimo projekte. Ključno pri tem delu je, da smo vešči orodij, ki nam omogočajo, da smo pri tem delu uspešni, učinkoviti in zadovoljni.

Univerza v Ljubljani zato ponuja brezplačno praktično usposabljanje o izboljšanju delovanja skupin. Usposabljanje bo 30.1.2014, na Rektoratu UL, med 9.00 in 16.00 uro. Prijave zbiramo do 21.1.2014 preko povezave - na delavnico se ni mogoče prijaviti, zaradi zapolnitve mest.  

Delavnica bo potekala z aktivnim sodelovanjem udeležencev, zato vas prosimo, da se prijavite le, če se boste udeležili celotne enodnevne delavnice. Ker je število mest omejeno, je potrebno v primeru neudeležbe pomagati poiskati zamenjavo.

 

Več o usposabljanju:

 

Vsebina usposabljanja:

Sposobnost samorefleksije – prepoznavanje ovir in iskanje načinov za njihovo premagovanje

Vrline ocenjevanja in vrednotenja

Izbiranje optimalnih metod za učinkovito vodenje dogodkov (izobraževalni proces, sestanki,…)

·  Izvajalci: prof. dr. Živa Novak Antolič, doc. dr. Maja Rus Makovec in prof. dr. Samo Ribarič.

·  Način dela: izjemno praktično naravnano, 15 udeležencev na izobraževanje, ustrezna gradiva, podeljeno potrdilo o udeležbi.

·   Na posamezno izobraževanje bo sprejetih prvih 15 prijavljenih oseb. Po prijavi boste prejeli obvestilo o tem, ali ste prijavljeni  in ostalih praktičnih informacijah o izvedbi.

·   Stroške izobraževanja krije projekt »Kakovost – Univerza v Ljubljani (KUL)«.

·   Povezovanje na Sharepoint: V kolikor imate tehnične težave pri prijavi preko Sharepoint-a, vas prosimo, da se najprej obrnete na pristojno osebo za informatiko na svoji članici. Če težave tako ne morete rešiti, se obrnite na Univerzitetno službo za informatiko, preko elektronskega naslova ali telefona: 01 2418 668. Prijava preko Sharepoint-a je aktivirana preko aktivnega imenika vaše članice – za dostopanje uporabite svoje običajno uporabniško ime in geslo (kot npr. za vašo elektronsko pošto).

·   Kontakt: Za morebitna ostala vprašanja sem vam na voljo preko elektronskega naslova ali telefonske številke: 01 2418 696. 

 

UL-logo

 ministrstvo_za_izobrazevanje-slikaLogoESRR

 

 

 

 

Operacijo delno financira Evropska Unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru operativnega programa razvoja človeških virov 2007 – 2013, razvojna prioriteta 3. »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja« prednostna usmeritev 3.3 »Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva“.