Datum dogodka: do

Lokacija dogodka: Ljubljana, Livada 31

Oznaka dogodka

  • Obštudijske dejavnosti

Univerza v Ljubljani vabi študentke, študente in zaposlene na povezovalno-družabni dogodek Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju. Tekmovanje, ki poteka v sodelovanju s Kajak kanu klubom Ljubljana, bo potekalo v sredo, 29. maja 2024, od 14.00 na Ljubljanici.

Prijava

Članice UL so vabljene, da prijavijo ekipo 10 članic, članov, ki imajo status študentke, študenta/zaposlene, zaposlenega na članici UL. Na tekmovanju lahko sodelujejo vsi, brez predznanja in izkušenj. Posamezna fakulteta/akademija lahko prijavi največ eno ekipo. V vsaki ekipi morajo biti vsaj 2 osebi nasprotnega spola.

V primeru, da posamezna fakulteta ali akademija ne more v celoti sestaviti ekipe, se lahko poveže z drugo članico UL ali organizatorjem dogodka (cod@uni-lj.si; M: 030 641 648). Enako velja za posameznice, posameznike, ki želijo sodelovati na dogodku, vendar nimajo ekipe.

Prijavo članice UL na tekmovanje odda kontaktna oseba ekipe preko PRIJAVNICE.
Zadnji rok za prijavo je 20. maj 2024.

Program

Dolžina proge: 200 m

Tekmuje se po sistemu izpadanja. Rezultati predtekmovanja služijo za razvrstitev ekip v pare. V izločilne boje se uvrsti najhitrejših 8 ekip. Najboljše tri ekipe prejmejo pokale, člani teh ekip pa medalje.

Program dogodka:
14.00 sestanek vodij ekip z žrebanjem skupin ali parov
14.30 otvoritev
15.00 start predtekmovanja oz. prvega dvoboja
16.00 predviden start izločilnih bojev
17.30 predviden zaključek tekmovanja s podelitvijo priznanj in druženjem

Vabljeni, da se dogodka udeležite tudi tisti, ki ne boste tekmovali, in z navijanjem pozdravite ekipe Univerze v Ljubljani. Po tekmovanju sledi druženje.

Organizator in kontakt za več informacij: 
Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani, cod@uni-lj.si, 030 641 648