3P: Pripravljeni na podjetniško pot?

12. november 2019
Kraj: Center inovativnega podjetništva NLB Trg republike 2

Vas mika podjetniška pot? Bi radi uresničili svojo idejo, pa ne veste, kako? Kaj vam lahko svetujejo uspešni podjetniki? Poslušajte in se mrežite s podjetniki, ki delujejo na področju start up, socialnega podjetništva, družinskega podjetništva ali so svoj posel razvili iz hobija!

 

Karierni centri Univerze v Ljubljani vas vabijo na že tradicionalni dogodek 3P: Pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v torek, 12. 11. 2019, ob 16.00 v Centru inovativnega podjetništva NLB (Trg republike 2, Ljubljana). 3P ponuja odlično priložnost, da iz prve roke slišite različne podjetniške zgodbe, uspehe, spodrsljaje, izzive in načrte, ki jih bodo z vami delili gosti, ki delujejo na različnih področjih podjetništva: start up podjetij, socialnega in družinskega podjetništva ali pa so svoj posel razvili iz hobija.

Na prvem delu okrogle mize bodo gosti:

Matjaž Šivic, soustanovitelj, solastnik in direktor družinskega podjetja SILVAAPIS, d. o. o., pisec, mentor, predavatelj.

Urban Cvek, nekdaj športnik, sedaj soustanovitelj start-up podjetja Influee, platforme za vplivnostni marketing, kjer prevzema vlogo direktorja. Marko Zevnik, ustanovitelj in direktor Zavoda Sopotniki, ki starostnikom, predvsem tistim s podeželja, zagotavlja brezplačne prevoze.

Urška Draž, soustanoviteljica studia Draž, v katerem neprestano raziskujejo tehnike in tehnologije pletenja, eksperimentirajo in nadgrajujejo znanje za izdelavo že mnogih oblačil.

V drugem delu okrogle mize bodo podporna podjetniška okolja predstavila, kako vam lahko pomagajo na podjetniški poti. Predstavili se bodo:

NLB Center inovativnega podjetništva, ABC pospeševalnik in Ljubljanski univerzitetni inkubator.

Čas bo tudi za druženje z gosti in delavnico z naslovom: Imam realne predstave o podjetništvu?

Skozi 3P nas bo popeljal moderator Rok Stritar, nekdaj predavatelj, zdaj podjetnik in mentor.


Dogodki