Kako se prijavim v program Modre fakultete?

Najprej se včlanite v portal alumniUL, ki združuje vse alumne Univerze v Ljubljani. Registrirate se lahko s svojim FB, Linkedin, Google računom ali pa s svojim e-naslovom. Ko bo vaša registracija potrjena, boste avtomatično včlanjeni v klub alumnov fakultete oz. akademije, ki ste jo obiskovali. Ko boste v portalu, se nato sami včlanite še v klub Modre fakultete. Ko vas administrator odobri, boste lahko objavljali na časovnici, klepetali z drugimi alumni ter se prijavljali na učne programe Modre fakultete, ki jih boste našli pod dogodki.

Ko se prijavite na program, tudi prejmete račun za plačilo na svoj e-mail naslov.

Za natančnejša navodila (korak-za-korakom) za registracijo v portal in prijavo v učni program kliknite na spodnjo povezavo:

Navodila za registracijo v portal alumniUL in za prijavo v učni program Modre fakultete.

Možnost prijave preko vpisnice v wordu - Vpisnica_Modra fakulteta. Izpolnjeno vpisnico lahko pošljete preko e-pošte: alumni@uni-lj.si ali jo pustite pri vratarju Univerze v Ljubljani, Kongresni trg 12, Ljubljana.

Če imate pri prijavi težave, nas pokličite na 01 241 8559!

 


V 5 korakih do registracije v Modro fakulteto ter klub alumnov fakultete/akademije, kjer ste zaključili študij

1.       Prijava v portal alumniUL preko povezave tukaj je možna z:

  • obstoječim LinkedIn ali Facebook profilom,
  • obstoječim Google profilom,
  • z e-pošto,
  • s tiskano prijavnico, ki je na voljo tukaj: Vpisnica_Modra fakulteta. Natisnite, izpolnite in posredujte na Univerza v Ljubljani, Mreža klubov alumnov UL, Kongresni trg 12, Ljubljana. Lahko jo tudi pustite pri vratarju na Kongresnem trgu 12 ali pošljete preko e-pošte: alumni@uni-lj.si.

Prijava_1 

2. Če uporabite enega izmed že kreiranih profilov z družbenih omrežij, se bo večina obveznih podatkov prenesla v prijavo. Dopolniti je treba le manjkajoče podatke in obvezno v rubriki status izbrati Alumen/alumna Univerze v Ljubljani ter Modra fakulteta. Spodaj je zaslonska slika s prikazom izbire statusa:

Prijava_2

3. V primeru registracije z e-pošto je treba izpolniti spodnji obrazec in obvezno v rubriki status izbrati Alumen/alumna Univerze v Ljubljani ter Modra fakulteta: 

Prijava_3 Prijava_4 Prijava_5

4. Po izpolnitvi vseh obveznih podatkov bo na e-naslov, naveden ob registraciji, poslano sporočilo pošiljatelja AlumniUL. V sporočilu bo spletna povezava, na katero kliknete in zaključite registracijski postopek z izpolnitvijo ostalih podatkov. 

 Prijava_6

Pomembno: Dopišite poštni naslov, kamor vam bomo izstavili račun za izobraževanja. 

Prijava_7 

 5. Po zaključku registracije prejmete spodnje obvestilo. V roku 3 delovnih dni vas bomo preko e-pošte obvestili o uspešnosti prijave. 

 Prijava_8